Столичанка алармира за проблема.Кален ад пред 18 етажен блок в софийския

...
Столичанка алармира за проблема.Кален ад пред 18 етажен блок в софийския
Коментари Харесай

Ад пред 18 етажен блок! Кметица съсипа поддържан паркинг

Столичанка сигнализира за казуса.

Кален ад пред 18 етажен блок в софийския квартал " Хиподрума ". От споделени фотоси в мрежата виждаме в какво състояние се намира паркингът там - той е потопен в тиня.

Маргарита Рангелова алармира за безумието, като хвърля обвинявания срещу Росина Станиславова - кметицата на регион " Красно село ".

По думите на Рангелова, калният пъкъл е сътворен точно от кметицата, която без предизвестие е вкарала тежка техника и по този метод е унищожила поддържан паркинг, който е бил построен с персонални средства на живущите в блока.

" Вече три години е в това положение, само че налозите се прибират! ", възмутена е Маргарита.

Жената прибавя, че е писала тъжби за този проблем, както и молби до кмета, само че без триумф.

" Трета година мълчанието на агнетата - пардон на кметицата! Отправяни молби до трите национални малките екрани и до съответни публицисти - сякаш огромни, сякаш проверяващи - оказали се МИШКИ, тъй като ни стон ни вопъл - най-малко да бяха дали отговор! Заведена тъжба до омбудсмана - отговор, че са сезирали общината - сиреч въпросната кметица! Да се смееш ли, да плачеш ли?! Остана арменския поп, но и той горкия... Който се усеща съпричастен - апелирам да показа! Може пък някой да види и да помогне! Нали сякаш вярата умира последна, или вяра всяка тук оставете! ", написа Маргарита Рангелова в обществената мрежа Facebook.

А в мненията под обявата Дора Николова прибавя: " Това е специалитет на кметицата. Дали и в дома си унищожава всичко? Ще остане ли нещо крепко след нея? ".

През 2022 година поданици на " Красно село " желаеха оставката на кмета Росина Станиславова. Тогава недоволни граждани обвиниха Станиславова, че " заради непросветеност бяха върнати близо 500 000 лева, планувани за ремонт на тротоари и улици ", както и че не се е справила с косенето на зелени площи в квартала. Жителите на " Красно село " настояват, че поради кметицата са стопирани много планове на цивилен организации в цяла София.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР